We staan op de VeineDAGEN! - ClientondersteuningPLUS
We staan op de VeineDAGEN!

Graag nodigen we u uit onze stand te bezoeken op de VeineDAGEN op 6 en 7 oktober 2023 in de Evenementenhal in Gorinchem.

Het is alweer de 5e editie van deze gezellige beurs vol informatie en inspiratie voor kinderen en jongeren met een beperking. We zien tijdens de VeineDAGEN niet alleen ouders en professionals maar ook de kinderen en jongeren zelf!

We laten u graag nieuwe ontwikkelingen zien en horen ook graag waar u behoefte aan heeft. Samen kunnen we de wereld van kinderen en jongeren met een beperking mooier en fijner maken.

De hal is geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Toegang is GRATIS. Om wachten bij de ingang te voorkomen vragen we u om u vooraf te registreren. Dat kan via de website van Veine.

Parkeren kan op loopafstand op het parkeerterreinen van beide hallen. Er is tijdens de VeineDAGEN een food plaza geopend waar u naast diverse drankjes ook kunt lunchen.

Waarom doen wij mee aan de VeineDAGEN? 
Deze beurs is gericht op ouders en begeleiders van en met kinderen en jongvolwassenen met een beperking en is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Feitelijk een beurs die door ouders en voor ouders wordt georganiseerd. Een mooi initiatief dat wij van harte ondersteunen!

Lezingen en workshops
Naast de ontmoeting met de deelnemende bedrijven, bent u ook van harte welkom om één van de lezingen of workshops gratis bij te wonen. Het volledige overzicht is binnenkort via de site www.veine.nl te vinden of volg de VeineDAGEN via de socials.

Op de website vindt u ook alle informatie over alle standhouders, een beursplattegrond en algemene informatie.

We zien u heel graag op de VeineDAGEN