Vacature Cliëntondersteuner West en Midden Nederland - ClientondersteuningPLUS

Vacatures > Cliëntondersteuner West en Midden Nederland

Vacature:

Cliëntondersteuner West en Midden Nederland

“Gewoon doen waar de situatie om vraagt, in het belang van de cliënt”

ClientondersteuningPLUS doet het anders. Wij zijn een team van deskundige, geregistreerde cliëntondersteuners. Wij zijn onafhankelijk van (zorg) organisaties. Wij adviseren niet alleen, wij denken ook mee over zorg en ondersteuning. Gewoon doen waar de situatie om vraagt, in het belang van de cliënt, is ons motto waar wij ons handelen steeds weer aan toetsen.

Wij zijn een snelgroeiende organisatie die de kwaliteit van onze ondersteuning als absolute prioriteit ziet. Kernwaarden zijn: de wil om samen te werken, kennis te delen en samen de beste oplossingen voor onze cliënten bereiken. Om het beste te kunnen organiseren voor de cliënt zoeken wij elkaar als collega’s regelmatig en laagdrempelig op. Inlevingsvermogen, bevlogenheid, de wil tot kennisuitwisseling en inspireren over en weer, karakteriseert onze medewerkers. Daarom staan onze vestingen als ontmoetingsplek en werkplek centraal in ons bedrijfsconcept. Onze organisatie telt 6 vestigingen: Epe, Capelle a/d IJssel, Zeist, Helmond, Roermond en Zaandam.

Onze Cliëntondersteuners zijn zelfstandig werkende professionals die de ervaring en kennis hebben om onze cliënten op passende en betrokken wijze bij te staan; zij zijn hoog opgeleid en werken in een zeer divers samengesteld team; zij werken zelfstandig maar niet solistisch.

Door onze groei zijn wij op zoek naar betrokken cliëntondersteuners (Wlz) die ons team komen versterken, in de volgende (expertise)gebieden:

  • Ouderenzorg, sector verpleging en verzorging;
  • Verstandelijk gehandicapten;
  • GGZ.

Ben jij iemand die:

  • Minimaal twee jaar ervaring heeft als cliëntondersteuner op Hbo-niveau of een soortgelijke functie die je goed voorbereidt op het werken als cliëntondersteuner.
  • Wijkverpleegkundige (HBO), die wil blijven regelen zonder zelf zorg te leveren.
  • Goede kennis heeft van Wet- en regelgeving met name Wet Langdurige Zorg.
  • Goede computervaardigheid en schrijfvaardigheid bezit.
  • Wil werken vanuit het perspectief om mensen met een zorg- of ondersteuningsbehoefte te ondersteunen in een volwaardig leven op basis van inclusiviteit.
  • Een aanpakker is, en die bereid is om hulp te geven en te vragen aan collega’s.
  • Werkzaam wil zijn vanuit ons kantoor Capelle a/d IJssel, Zeist of Zaandam.

Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie, een stimulerende omgeving waarin je voortdurend je kennis en ervaring uit kunt breiden. Een prettige werksfeer, hecht team en een omgeving waar je kunt leren van elkaar en waarin wij samenwerken om de juiste oplossingen te vinden. Een dienstverband heeft onze voorkeur, waarbij wij marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden.

Stuur je reactie bestaande uit cv en motivatiebrief naar : hr@clientondersteuningplus.nl

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze website www.clientondersteuningplus.nl. Of je kunt contact opnemen met Ellis van ’t Veld, Wim Slot of Caroline van der Hek via tel. 085 48 66 700.