Nieuws > Update coronavirus

Hoe gaan wij om met het coronavirus?

In verband met het Corona-virus hebben wij onze werkzaamheden enigszins aan moeten passen. Wij zijn normaal bereikbaar en kunnen u telefonisch helpen. In verband met de maatregelen rondom Corona kunnen wij nu geen huisbezoeken doen. De intake-gesprekken die normaal op die manier gedaan worden doen wij nu via beeldbellen, oftewel een telefoongesprek met een voorziening om ook beeld te hebben. Hiervoor kunnen wij gebruik maken van vrijwel alle gangbare manieren van videoverbindingen. Desnoods helpen wij u met het installeren van zo’n verbinding of met het starten en gebruik van zo’n verbinding.

Mede door een subsidie van de Rijksoverheid om zgn e-Health initiatieven een impuls te geven zijn wij in staat om daarvoor in aanmerking komende clienten een tablet in bruikleen te geven om het contact met ons via beeldbellen te kunnen onderhouden. Op dit moment zijn wij bezig om tablets in te richten en klaar voor gebruik te maken.

Daarnaast zijn wij druk doende om oplossingen te vinden voor de bijzondere problemen die zich voordoen bij de zorg voor onze clienten. Problemen rondom besmettingen, het voorkomen ervan of het vinden en inzetten van zorgverleners die mensen in quarantaine kunnen helpen, Hiervoor hebben wij intensief contact met zorgaanbieders, het zorgkantoor, etc, Samen met hen vinden we nieuwe wegen om de problemen op te lossen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u hulp en advies van een onafhankelijke professional? Neem contact op en we gaan direct voor u aan de slag.