Uitnodiging Veine Dagen - ClientondersteuningPLUS
Uitnodiging Veine Dagen

Nieuws > Uitnodiging Veine Dagen 29 en 30 oktober

Veine Dagen  

Op 29 en 30 oktober staan wij, ClientondersteuningPLUS, op de Veine dagen. Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand in de Evenementenhal in Gorinchem.

Het is alweer de derde editie van deze gezellige beurs vol informatie en inspiratie voor kinderen en jongeren met een beperking. We zien tijdens de VeineDAGEN niet alleen ouders en professionals maar ook de kinderen en jongeren zelf!

Door corona is het moment steeds opgeschoven, maar we zijn blij dat we toch in 2021 een beurs hebben om u te ontmoeten. We laten u graag nieuw ontwikkelingen zien, maar horen ook graag waar u behoefte aan heeft. Samen kunnen we de wereld van kinderen en jongeren met een beperking (nog) mooier maken.

De hal is geopend:

  • Op vrijdag 29 oktober van 10.00 tot 17.00 uur
  • Op zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 17.00 uur

Toegang is GRATIS.

Om wachten bij de ingang te voorkomen vragen we u om u vooraf te registreren. Dat kan vanaf 1 september a.s. via de website: www.veinedagen.nl

Parkeren kan op loopafstand op het parkeerterrein van de Evenementenhal Gorinchem. Er is tijdens de VeineDAGEN een food plaza geopend waar u naast diverse drankjes ook kunt lunchen.  

Waarom doen wij mee aan de VeineDAGEN? 

Deze beurs is gericht op ouders en begeleiders van en met kinderen en jongvolwassenen met een beperking en is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Feitelijk een beurs die door ouders en voor ouders wordt georganiseerd. Een mooi initiatief dat wij van harte ondersteunen!Lezingen en workshopsNaast de ontmoeting met heleboel deelnemende bedrijven bent u ook van harte welkom om één van de lezingen of workshops gratis bij te wonen. Voor het volledige overzicht van alle workshops die u bij kunt wonen, verwijzen wij u graag naar de website van de beurs: www.veinedagen.nl

Daar vindt u ook informatie over alle andere standhouders, een beursplattegrond en algemene informatie. Wij begroeten u graag op de VeineDAGEN, tot dan!

Cliëntondersteuner Erika geeft lezing over de complexe wereld van wet- en regelgeving

Op vrijdag 29 oktober om 14.30 uur en zaterdag 30 oktober om 12.00 uur geeft Erika lezingen over de wet- en regelgeving. Op vrijdag is de lezing gericht op hoe je als professional ouders kunt helpen en op zaterdag is deze lezing voor de ouders en andere geinteresseerde.