Start vandaag nog met leren bij de PLUSacademie - ClientondersteuningPLUS
Start vandaag nog met leren bij de PLUSacademie

Bron: PLUSacademie

Met de PLUSacademie is er nu een opleidingsinstituut op het gebied van cliëntondersteuning in de zorg, welzijn en sociaal domein. De wereld van de zorg is complex, daarom is er een grote behoefte aan mensen die wet- en regelgeving kennen en weten te interpreteren. In elke afzonderlijke situatie.

De wereld van de zorg is complex, daarom is er een grote behoefte aan mensen die wet- en regelgeving kennen en weten te interpreter. In elke afzonderlijke situatie.

Trainingen en workshops afgestemd op jouw praktijk  

Op 4 November 2022 ‘De dag van de cliëntondersteuner, zijn niet alleen de deuren van ons nieuwe pand in Zeist geopend, maar ook die van de PLUSacademie!

Vanuit het werk bij ClientondersteuningPLUS hebben wij de afgelopen jaren veel mensen gesproken die behoefte hebben aan kennis over een specifiek zorg gerelateerd onderwerp. Mensen zoals cliëntondersteuners, zorgprofessionals, vrijwilligers, maar ook naasten of degenen met de zorgvraag zelf. Inmiddels hebben we een netwerk opgebouwd van mensen die deze kennis van een specifiek onderwerp in huis hebben en deze graag met anderen delen.

Vanuit de PLUSacademie willen we deze 2 groepen samenbrengen, zodat we veel mensen een stukje wijzer kunnen maken, waardoor ze beter beslagen ten ijs komen in zowel  werk als privé situatie.