Routebeschrijving

Routebeschrijving naar kantoor Epe

 

Komend vanuit de richting Zwolle:

Op de A50 richting Apeldoorn neemt u de afslag Epe Noord. Onder aan de afslag gaat u naar rechts de Heerderweg op. U volgt de Heerderweg tot u in de bebouwde kom van Epe bent. Aan uw rechterkant ziet u restaurant de Veldhoeve. Direct hierna gaat u linksaf de Paasvuurweg op.  Op de kruising gaat u links de Slathstraat op. Hierna neemt u de eerste weg rechts, de Lange Veenteweg. Na ca 400m gaat u op de kruising rechts de Korte Veenteweg op. U vindt het Gezondheidscentrun Epe aan uw rechterkant. Parkeren kunt u zowel voor het gebouw als achter het gebouw, hiervoor rijdt u na het gebouw rechts de parkeerplaats op. In het gebouw neemt u de trap naar de eerste verdieping. ClientondersteuningPLUS vindt u bovenaan de trap links, tweede deur.

Komend vanuit de richting Nunspeet:

Op de A28 neemt u de afslag Epe. Aan het einde van de afrit gaat u rechts richting Epe. Na ca 13 km neemt u op de rotonde de tweede afslag, richting Epe. Na ca 2 km neemt u de afslag links, de Koekenbergweg. Aan het einde van de weg gaat u rechts de Officiersweg op. U rijdt de Officiersweg uit tot in de kom van het dorp. Hier gaat u links de Hoofdstraat op. Neem de eerste weg rechts, de Paasvuurweg. Op de kruising gaat u links de Slathstraat op. Hierna neemt u de eerste weg rechts, de Lange Veenteweg. Na ca 400m gaat u op de kruising rechts de Korte Veenteweg op. U vindt het Gezondheidscentrum Epe aan uw rechterkant. Parkeren kunt u zowel voor het gebouw als achter het gebouw, hiervoor rijdt u na het gebouw rechts de parkeerplaats op. In het gebouw neemt u de trap naar de eerste verdieping. ClientondersteuningPLUS vindt u bovenaan de trap links, tweede deur.

Komend vanuit de richting Apeldoorn

Op de A50 neemt u de afslag Epe. U volgt de richting Epe. Op de rotonde neemt u de eerste afslag, De Meent. Op deze weg neemt u op de eerste rotonde de tweede afslag, dus niet naar de Gamma maar rechtdoor. Op de tweede rotonde neemt u de tweede afslag, de Oenerweg. Na de kruising neemt u de eerste afslag rechts de Korte Veenteweg. U vindt het Gezondheidscentrum Epe aan uw linkerkant. Parkeren kunt u zowel voor het gebouw als achter het gebouw, hiervoor rijdt u voor het gebouw links de parkeerplaats op. In het gebouw neemt u de trap naar de eerste verdieping. ClientondersteuningPLUS vindt u bovenaan de trap links, tweede deur.

Komend vanuit Heerde:

Vanuit Heerde rijdt u richting Epe. U kruist de snelweg A50. Voor de verdere route zie onder Komend uit de richting Zwolle.

Komend vanuit Emst:

Vanuit Emst gaat u op de kruising met de N309 rechtdoor Epe in. U volgt de rondweg tot u aan uw rechterhand de firma Gosschalk ziet bij een scherpe bocht naar links. Hier gaat u rechtdoor richting Oene. Na ca 30m gaat u links de Korte Veenteweg op. U vindt het Gezondheidscentrum Epe aan uw linkerkant. Parkeren kunt u zowel voor het gebouw als achter het gebouw, hiervoor rijdt u voor het gebouw links de parkeerplaats op. In het gebouw neemt u de trap naar de eerste verdieping. ClientondersteuningPLUS vindt u bovenaan de trap links, tweede deur. 

Komend met het openbaar vervoer:

Vanuit Apeldoorn neem Syntus streekbus lijn 203 of 202 tot de halte Epe Centrum. Lijn 203 gaat tot Epe over de A50, lijn 202 gaat door de dorpen Vaassen en Emst. Vaaf de halte Epe Centrum loopt u terug in de richting waar de bus vandaan kwam de Pr. Juliananlaan op. U laat dus het dorpscentrum aan uw rechterkant liggen. Na ca 100m gaat de Pr. Julianalaan over in de Sint Antonieweg. Aan het einde van de Sint Antonieweg (tegenover Gosschalk) gaat u linksaf. Na ca 30m gaat u links de Korte Veenteweg op. U vindt het Gezondheidscentrum Epe aan uw linkerkant. Parkeren kunt u zowel voor het gebouw als achter het gebouw, hiervoor rijdt u voor het gebouw links de parkeerplaats op. In het gebouw neemt u de trap naar de eerste verdieping. ClientondersteuningPLUS vindt u bovenaan de trap links, tweede deur.

Vanuit Zwolle neemt u Syntus Streekbus lijn 202 of 203 tot de halte Epe Centrum. Lijn 203 gaat tot Epe over de A50. Lijn 202 gaat door de dorpen Hattem en Heerde. Voor het vervolg zie hierboven bij de route openbaar vervoer vanuit Apeldoorn.