Opera theater over de zin van de waanzin - ClientondersteuningPLUS
Opera theater over de zin van de waanzin

Nieuws > Operatheater over de zin van de waanzin

Operatheater over de zin van de waanzin

‘Ik tel. Ik tel de stippen op mijn trui. Ik tel de streepjes op mijn broek. Ik tel de mensen in de supermarkt. Ik tel de mensen buiten op de stoep. Ik tel mezelf.’ 

De operavoorstelling ANDERHOOFD gaat over de noodzaak van tellen als je de grip op de wereld om je heen verliest. Over meetellen in een samenleving die een problematische verhouding heeft met jouw werkelijkheidsbeleving. De persoonlijke verhalen van bijna 15 spelers, ervaringsdeskundigen op het gebied van psychoses, worden verbonden met bovennatuurlijke personages uit opera’s van Henry Purcell en Philip Glass. In een eigentijdse opera komen de levensverhalen van de spelers samen met oude Engelse operatradities.