Nieuws en blogs

Nieuws en blogs

In onze blogs vertellen wij over onze ervaringen als cliëntondersteuners en mantelzorgers. Met voorbeelden uit de praktijk en herkenbare situaties. Natuurlijk houden wij u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorg.

Een klein probleempje

Een klein probleempje

Kunt u mij misschien helpen met een klein probleempje?

Dat vroeg Marjan tijdens het eerste contact met clientondersteuner Erwin. Oplopende schulden, onduidelijke communicatie met zorginstanties en ontbrekende zorg voor haar broer zorgde bij Marjan voor flink wat kopzorgen. Helemaal niet nodig, aldus clientondersteuner Erwin.

Lees meer
Een goed leven plan

Een goed leven plan

Het Goed Leven Plan staat in het teken van een zorgvuldig plan opstellen en een stabiel netwerk opbouwen voor het moment dat dat u de zorg voor uw kind niet meer kunt dragen.

Lees meer
Webinar: alles is anders? Over-leven met zorg

Webinar: alles is anders? Over-leven met zorg

Nieuws > Alles is Anders?! Over-leven met zorg Ouders Alles is Anders?! Over-leven met zorg Ouders In het tweede webinar kijken we naar het naar het leven nu. Hoe houd je de balans tussen zorg, leven en werk? Te gast is Marike van Weelden moeder van Jons (20 jaar)...

Lees meer
Nieuwe verplichtingen voor zorgaanbieders

Nieuwe verplichtingen voor zorgaanbieders

Nieuws > Nieuwe verplichtingen voor zorgaanbiedersNieuwe verplichtingen voor zorgaanbieders Zoals het er nu uitziet wordt op 1 januari 2022 de Wet toelating zorginstellingen (Wtzi) vervangen door de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza) en de Aanpassingswet...

Lees meer

Wilt u hulp en advies van een onafhankelijke professional? Neem contact op en we gaan direct voor u aan de slag.