Blog > Nieuws en ontwikkelingen

Nieuws en ontwikkelingen

In deze blog willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond ClientondersteuningPLUS, Regelmatig plaatsen we hier nieuws over onze activiteiten, onze clientondersteuners, nieuws en ontwikkelingen rondom de borgwetten, Zorg in Natura, VPT/MPT, PGB etc.

 

Sinds vorige week maandag de dringende oproep van minister – president Mark Rutte kwam om sociale contacten te beperken in verband met de Coronavirus uitbraak, hebben wij onze werkwijzen aangepast, De belangrijkste maatregel die we hebben genomen is om thuis te werken. 

Richtlijnen voor de omgang met Corona

 

Op deze plek willen we u op de hoogte houden van geldende richtlijnen voor de omgang met Corona, Wij publiceren links naar met name de officiele instanties zoals RIVM, GGD en Ministerie van VWS. Daarnaast actueel nieuws via deze instanties. Wij willen niet treden in wat wij vooral een persoonlijke afweging vinden in hoe om te gaan met uw specifieke organisatie. Wij merken dat er bij veel van onze clienten, de bij hen betrokken zorgaanbieders en mantelzorgers, en hun verdere omgeving veel vragen leven omtrent dit onderwerp. Vandaar dat wij hier deze informatie verzamelen en regelmatig bijwerken. 

 Hieronder de links:

 https://ggdghor.nl/wp-content/uploads/2020/04/200412_Factsheetwelkmondmasker-Rijksoverheid.pdf

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/23/aangescherpte-maatregelen-om-het-coronavirus-onder-controle-te-krijgen

https://lci.rivm.nl/covid-19/PBMbuitenziekenhuis

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/informatie-voor-professionals/buiten-ziekenhuis

 

 

Mocht u verder vragen hebben neemt u dan gerust contact met ons op.

 

 

Wilt u hulp en advies van een onafhankelijke professional? Neem contact op en we gaan direct voor u aan de slag.