Gezocht: beheerder ‘aandachtsboerderij’ - ClientondersteuningPLUS
Gezocht: beheerder ‘aandachtsboerderij’

Bij ClientondersteuningPLUS weten we hoe moeilijk het is om goede mensen te vinden in de zorgwereld. Vandaar dat we deze oproep graag met iedereen delen.

‘Marjoleinveldkruiden’ is een aandachtsboerderij, waar gewerkt wordt door een klein aantal mensen, die vanwege hun lichamelijke en/of verstandelijke beperking extra aandacht en verzorging nodig hebben. Een grote kruidentuin, moestuin, boomgaard en een aantal kleine dieren vormen de kern van de activiteiten. Aangezien de beste zorg begint bij aandacht, is gekozen voor om Marjoleinveldkruiden een aandachtsboerderij te noemen, in plaats van een zorgboerderij. Uitgebreide informatie en foto’s zijn te vinden op www.marjoleinveldkruiden.nl.

Marjoleinveldkruiden is begin 2006 gestart op een boerderij in de Noordoostpolder en werkt sinds 2010 onder de verantwoordelijkheid van de Stichting Marjoleinveldkruiden. Deze stichting heeft als doel het organiseren en realiseren van een kleinschalige werkplek voor mensen met een zorgvraag. De stichting heeft de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status gekregen van de Belastingdienst.

Voor de continuïteit naar de toekomst is Marjoleinveldkruiden op zoek naar een nieuwe beheerder (v/m/x), beheerderskoppel of beheerdersechtpaar als drijvende kracht voor de toekomst van de aandachtsboerderij. Het huidige beheerdersechtpaar wil in de komende periode uitfaseren en borgen dat de activiteiten door kunnen gaan. We komen graag in contact met mogelijk geïnteresseerden. Bekijk hier het uitgebreide profiel.