Dank! - ClientondersteuningPLUS
Dank!

“Onze Cliëntondersteuner van ClientondersteuningPLUS heeft ons bijna een jaar ondersteund bij de zoektocht naar een passende woon/zorgplek voor onze dochter. Doordat mijn dochter kampt met uiteenlopende problematieken, viel ze bij veel zorgorganisaties tussen de wal en het schip, dat maakte de juiste plek vinden best gecompliceerd. Daarbij kwam dat mijn dochter zeer stellig was in het willen behouden van haar poes, waardoor de spoeling nog dunner werd.”

Bron: van een moeder/mantelzorger*

We, hielden samen de moed er in en kregen halverwege het jaar steun van onze dossier-houder en verpleegkundige van de afdeling complexe casuïstiek van het zorgkantoor. Ook zij liepen tegen dezelfde knelpunten aan. 

We hebben veel gehad aan het luisterend oor van onze Cliëntondersteuner. Soms zelfs buiten haar werktijden. Het out-of-the-box kunnen denken en het meegaan naar intakegesprekken heeft ons zeer geholpen. Doordat ze verbonden is aan het netwerk van CliëntondersteuningPLUS, dacht het netwerk van collega’s ook met ons mee en op een dag kwam daar de gouden tip!

Het enige nadeel voor ons was de afstand. Ruim drie uur met het openbaar vervoer van waar mijn dochter en wij, haar ouders, wonen. Was deze tip in het begin van onze zoektocht gekomen, dan hadden we er niet eens over gepiekerd, maar na een heftig jaar waren we blij dat we haar eindelijk samen met haar poes konden  verhuizen en dat ze nu de zorg kan krijgen die ze nodig heeft!

*ivm privacy is deze blog geanonimiseerd