ClientondersteuningPLUS brengt muziek naar De Nieuwe Antoniehof in Epe - ClientondersteuningPLUS
ClientondersteuningPLUS brengt muziek naar De Nieuwe Antoniehof in Epe

Op zaterdagmiddag 29 april vond er een muzikaal optreden plaats bij De Nieuwe Antoniehof in Epe. Het Eper Mannenkoor Doetmaes gaf twee concerten voor de bewoners en hun familieleden. Dit evenement werd georganiseerd door Jazz And More Comes To Town, waarbij ClientondersteuningPLUS een kist vol muzikale percussie-instrumenten heeft gesponsord voor De Nieuwe Antoniehof. De instrumenten kwamen goed van pas tijdens de optredens van Doetmaes, omdat de bewoners hierdoor actief konden deelnemen aan de muzikale optredens.

Muziek doet wat met je

Het optreden van Doetmaes werd zeer gewaardeerd door de bewoners van De Nieuwe Antoniehof. Er was zichtbaar plezier en ontroering bij de bewoners, sommigen zongen zelfs mee met de liedjes. Dit is extra bijzonder omdat sommige bewoners vanwege de ziekte van Alzheimer niet veel meer praten. Door de muziek kwamen zij toch uit hun schulp en konden zij ook genieten van het optreden.

ClientondersteuningPLUS is blij dat ze een bijdrage konden leveren aan dit evenement. Caroline van der Hek: “Het is fantastisch om te zien hoe muziek mensen kan verbinden en verrijken, ongeacht hun leeftijd of gezondheid. Wij hopen dat deze kist vol muzikale percussie-instrumenten nog vele andere bewoners van De Nieuwe Antoniehof zal inspireren om mee te doen met toekomstige muzikale optredens.”

Foto door: Dennis Dekker, Media Magneet