ClientondersteuningPLUS | Nieuws over de ontwikkelingen in de zorg

Blog

Home » Blogs & artikelen

Op deze pagina plaatsen wij artikelen of verwijzigingen naar artikelen over de laatste ontwikkelingen in de zorg. Wilt u als eerste op de hoogte blijven van zorgnieuws? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Alles moet digitaal

Alles moet digitaal

Veel instanties zijn telefonisch niet of moeilijk bereikbaar doordat ze geen telefoonnummer meer geven. Er wordt bijna altijd, zoals in een winkel of overheidsloket, aangegeven dat je het via internet moet regelen. Maar voor ouderen en gehandicapten is dit vaak onmogelijk.

Lees meer
Gewoon naar huis

Gewoon naar huis

In deze blog gaat het om Loes. De zorg die Loes nodig heeft is niet complex, maar wel veel én noodzakelijk. Ook in de nacht. Haar echtgenoot, wil vooral weten wat er wél mogelijk is. Zo wordt ClientondersteuningPLUS ingeschakeld.

Lees meer
Team Indicaties

Team Indicaties

Bij het aanvragen van een (her)indicatie komt een hoop papierwerk kijken. Onze cliëntondersteuners kunnen helpen bij de medische onderbouwing van de aanvraag en de opbouw van het dossier.

Lees meer
Team EMB/ZEVMB

Team EMB/ZEVMB

Als iemand een ernstige verstandige en meervoudige beperking heeft, zijn de consequenties merkbaar voor het hele gezin. Onze cliëntondersteuners staan het netwerk van de cliënt bij met advies en ondersteuning.

Lees meer

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!